torsdag 1. oktober 2009

Crazy catwoman

Ja, ja, ja, ja. Er det ikke i morgen nå da?

Det som er er jo at det har skjedd noe rart i det siste. Etter at jeg fikk meg en ut-av-huset-jobb så har døgnet helt plutselig fått veldig mange færre timer.

Også har jeg begynt å strikke. Og man kan strengt tatt ikke lakke negler og strikke samtidig. Vil det si at jeg har gått rundt lakkløs i flere uker? Neineineineinei, slapp av. Det er klart jeg ikke har det. Det skulle tatt seg ut. Derimot har det vært litt sånn “pokker, neglelakken flasser og det er 15 minutter til jeg MÅ sove… ehem… tar denne lakken heeeer og hurtigtørkende overlakk. lalala, dette blir fiiiint”.

Men så da. For kanskje en uke siden (kanskje mer) så satte jeg av litt tid til både lakking og konading. Det har seg nemlig slik at jeg fikk noen billedplater (fauxnad) fra Kina i posten og det var jo ikke så veldig mange spennende motiver der, as usual. MEN, det var et med noen søte katter, så de måtte jo få æren av å bo på neglene mine en stund.

Først (etter basecoat) hadde jeg på en blå (griselekker) lakk fra Depend (husker ikke nummeret og ooooorker ikke reise meg akkurat nuh ;), og så stemplet jeg med to ulike ChinaGlaze-lakker fra Romantique-kolleksjonen (husker ikke hva de heter heller i farten, men det er den grå og den som er sølv. Devotion? Guri, nå føler jeg meg som en supercrappy negleblogger).

Her er et bilde til. Er ikke kattene søte? Måtte stemple mange ganger, var jo egentlig to katter der, men jeg ville ha heldekkende print.

Print? Kan man egentlig kalle det det?

3 kommentarer:

 1. Haha, allergifrie katter ja ;)

  SvarSlett
 2. Hehe, så søt du er! Det var griselekkert, ja! Jeg vet jo det. ;-)

  SvarSlett
 3. Ja til allergivennlige katter :D

  Griselekkert? Eller kattelekkert. hm hm hm.

  SvarSlett